Content Marketeer

Functieomschrijving

Bruggen, sluizen, stormvloedkeringen, hoogbouw je rijdt er misschien wel dagelijks langs. Deze bouwwerken zijn voor ons van belang omdat we er in wonen, werken of gebruiken om van a naar b te komen. Het mooie is, Hollandia bouwt die projecten en jij kunt helpen om deze op de kaart te zetten!


Content Marketeer (32-40 uur)

Krimpen aan den IJssel

Binnen Hollandia bruist het van de ideeën en energie om de buitenwereld nog beter te laten zien wat wij allemaal doen. Als Content Marketeer weet jij als geen ander dat goede content meer is dan alleen maar ‘stukjes schrijven’. Jij weet hoe je mensen raakt en bereikt. Het is dan ook jouw werk om onze projecten en ontwikkelingen te vertalen naar onderscheidende content.

Je schrijft teksten voor onze websites, intranet en sociale media. Ook houd je onze presentaties en kanalen up-to-date. Je optimaliseert tekst en beeld, maakt content begrijpelijk, aantrekkelijk en online vindbaar. Daarnaast ga je de interactie aan met de doelgroep via social media.

Jouw focus ligt op communicatie en content, maar dankzij jouw brede interesse en vaardigheden kun je ook prima een ondersteunende rol vervullen op het gebied van campagnes en inkoop van drukwerk en promotiematerialen. Je onderhoudt nauw contact met de projectmanagers van onze verschillende bv’s en je rapporteert aan onze corporate communicatieadviseur.


Wat biedt Hollandia?

 • Je werkt voor een internationaal bedrijf dat spraakmakende projecten realiseert
 • Ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen en daarnaast een plek waar je jouw creativiteit en kracht kunt inzetten
 • Een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door het omkijken naar elkaar, sociale activiteiten en projecten waar we heel trots op zijn
 • Flexibele werktijden, je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Goede pensioenregeling van Pensioenfonds Metalektro (PME)
 • 40 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband

Functievereisten

Wat zoeken wij in onze Content Marketeer?

 • Een afgeronde HBO opleiding marketing, communicatie, journalistiek of PR
 • Eerdere ervaring in een soortgelijke functie
 • Een kei in taal, zowel creatief als taalkundig
 • Goede kennis van de Engelse taal
 • Ervaring met tekstschrijven voor websites, intranet, nieuwsberichten, persberichten, etc.
 • Kennis op het gebied van online marketing via kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn


Wie zijn wij? Wij zijn Hollandia, een oer-Hollands familiebedrijf en sinds 1928 een gerenommeerde naam in de wereld van complexe staalbouw. Als ontwerper, fabrikant en uitvoerder zijn we vaak betrokken bij spraakmakende bouwprojecten in binnen- en buitenland. De markante skyline van London bijvoorbeeld, bestaat voor een groot deel uit Hollandia-staal. Maar ook installaties voor de industrie, de belangrijkste Europese stormvloedkeringen en tal van bekende bruggen en sluizen komen uit onze Hollandia-fabriek. Projecten met de hoogste moeilijkheidsgraad, daar zijn we bij Hollandia goed in! Het bouwen en onderhouden van deze projecten doen we samen met een team van bijna 400 collega’s vanaf onze locaties in Krimpen aan den IJssel en Heijningen.


Kennismaken? Onze slogan is niet voor niets: Building together a new world of steel. Bouw jij mee aan onze visie? Kom kennismaken en reageer naar Jako van Middelkoop (Recruiter) via de “reageer” button, of bel ons op 0180-540 540.